Aromatherapie

Voor een goede harmonie tussen lichaam en geest.

Aromatherapie

Aromatherapie met 100% natuurlijke oliën

Essentiële oliën kunnen je mentaal en fysiek een positieve boost geven. Deze krachtige natuurlijke oliën werken op je lichaam, je mentale welzijn, je emoties en gevoelens en je hormoonsysteem.

Ontdek hoe je essentiële oliën elke dag weer veilig en effectief kunt inzetten voor allerlei klachten en ongemakken.

Essentiële oliën werken goed op de conditie van de huid en hebben een positief effect op de psyche.

Aromatherapie wordt ingezet voor huidverzorging, anti-aging, acné en eczeem. Is heilzaam voor klachten aan spieren en gewrichten. En biedt ondersteuning bij menstruatiepijn, overgangsklachten, griep, stress, negatieve gevoelens en nog veel meer!

Ervaar de kracht van aromatherapie.

Herstel je balans met de levenskracht van de natuur

Huidverzorging.

Plantaardige oliën zijn als superfood voor de huid! De olie bevat ingrediënten die de huid voeden, verzachten en beschermen. De essentiële oliën werken goed op de conditie van de huid en hebben een positief effect op de psyche. Plant oliën stimuleren het herstel van huidcellen en huidweefsel en ze ondersteunen het immuunsysteem van de huid. Zij sluizen de essentiële oliën door verschillende huidlagen tot in de kleinste bloedvaatjes. De oliën zijn te gebruiken als huidolie, massage olie of een balsem. En heel waardevol om in te zetten bij huidproblemen als eczeem of acné.

Fysieke klachten. 

Met aromatherapie kun je een goede ondersteuning bieden bij klachten, als menstruatiekrampen, griep, verkoudheid, bronchitis, hooikoorts, opvliegers en ontstekingen en pijn aan gewrichten. Ook bij luchtwegproblemen zijn de essentiële oliën een grote hulp gebleken.
Elke olie heeft zijn eigen specifieke werking. Zo kan een olie ontstekingremmend, antiseptisch, activerend en/of pijnstillend zijn. Essentiële oliën combineren een positieve werking op onze psyche met een versterkende werking op ons immuunsysteem.

Gedachten en gevoelens. 

Aromatherapie is een goede methode om onze stemming te beïnvloeden. De essentiële oliën kunnen invloed hebben op onze bloeddruk, hart- en polsslag.
De oliën kunnen helpen bij het verminderen van nervositeit, stress, angst en onzekerheid. Zij geven rust, kracht en balans.
Ook kunnen bepaalde oliën juist activeren bij vermoeidheid en het doorzettingsvermogen bevorderen. De etherische oliën werken door bepaalde bestanddelen als een antidepressivum. Zij openen je hartenergie, en stimuleren een optimistisch gevoel.

Als gediplomeerd aromatherapeut deel ik graag alles over de geweldige aromatische oliën met jou.
Als visagiste houd ik mij al jaren bezig met beauty, uiterlijke schoonheid en huidverzorging. Doordat ik altijd in contact ben met mensen vind ik het superfijn nu ook, door het inzetten van de aromatherapie, iets te betekenen voor de innerlijke verzorging.

De essentiële oliën werken heel mooi op zowel huid, lichaam én geest.
In mijn werk als aromatherapeute adviseer ik je graag hoe je de oliën kunt gebruiken voor je huidverzorging, lichamelijke klachten en mentaal welzijn.

Tijdens de workshops die ik geef, deel ik veel informatie over de aromatische oliën. Doordat je zelf de oliën kunt ruiken en voelen, en ook je eigen favoriete olie gaat maken, is deze workshop een echte beleving!