Tijd besparen met de juiste make-up routine?

Make-up en meer is je persoonlijke make-up coach en laat jou graag zien hoe makkelijk je dagelijkse make-up opgenomen wordt in de routine van je dag.

Hierdoor hoef je er niet over na te denken maar hoort het er gewoon bij. Net als je kapsel en je kleding. Je dagelijks opmaken hoeft echt niet veel tijd te kosten. En het geeft zo’n goed gevoel!

Voel je iedere dag een powervrouw; een verzorgd uiterlijk geeft je zelfvertrouwen en energie, en je kunt de wereld aan!

Persoonlijk make-up advies op maat

Het make-up advies is helemaal op jou afgestemd. Natuurlijk op je persoonlijke smaak en op wat goed past bij jouw huidtype, oogvorm en oogkleur, kapsel en haarkleur. Maar we bespreken ook hoeveel tijd je dagelijks kunt en wilt besteden aan je make-up.

Met de juiste producten en manier van aanbrengen integreren we de make-up routine in je dag. Van het ritueel in de ochtend tot een snelle touch up voor een belangrijke bespreking of etentje. Je zult ervaren hoe snel en makkelijk dit kan. Met de hele dag een goed resultaat.

Look good is feel good!

Hoe werkt het?

Na een intake en kennismaking krijg je een uitgebreid persoonlijk advies, inclusief een voorbeeldmake-up. Zo kun je meteen ervaren welke producten en kleuren goed bij je passen, hierbij wordt ook gekeken naar je huidtype en leeftijd. Je zult zien hoe je je mooiste punten naar voren haalt. En punten waar je minder blij mee bent kunt camoufleren.
Terwijl de make-up bij je wordt aangebracht kijk je mee in de spiegel en wordt ieder onderdeel gedemonstreerd en uitgelegd. Op een persoonlijke advieskaart noteren we alle stappen, deze krijg je mee naar huis.

Indien gewenst kun je de make-up producten en penselen na afloop aanschaffen. Je hebt dan een compleet basispakket wat volledig voor jou persoonlijk is samengesteld en wat je dagelijks kunt gebruiken. Zo ben je verzekerd van hetzelfde resultaat als de voorbeeldmake-up.

Ben je alleen op zoek naar de juiste tips & trics, dan kan dat natuurlijk ook. Het gaat om het make-up advies!

visagiste

Nazorg

Als je de make-up sessie in de salon hebt gehad is het nog niet klaar. Het kost je misschien even tijd om thuis te oefenen en je nieuwe routine eigen te maken.

Daarom plannen we nog een aantal contactmomenten in, per mail, app of telefoon. Je kunt dan foto’s sturen van je aangebrachte make-up en al je vragen stellen.

Deze begeleiding duurt tot jij de make-up in je nieuwe lifestyle hebt geïntegreerd en je doel is behaald

[iconpress id=”local_30″ title=”Ervaring: ” style=”color:#525252; font-size:80px;” ]

Het was een hele leerzame middag, Sandra vroeg heel precies wat ik al deed aan make-up en wat ik wilde leren tijdens het advies. Stap voor stap legde Sandra uit welke producten waarvoor bestemd waren en welke penselen je daarvoor gebruikt. Met een vergrotende spiegel kon ik precies meekijken hoe ik het kon doen.
Het eindresultaat was verbluffend. Ik had gekozen om gewoon een simpele dagelijkse make-up te leren. Zodat ik elke dag hiermee aan de slag kon. Sandra heeft me gelijk geleerd wat ik dan daarnaast ook kan doen als ik een keertje wil uitpakken.
Ik moet zeggen dat ik zelf altijd allergisch ben als ik het gevoel heb dat iemand meer een product aan het promoten is of aan het verkopen in plaats van advies te geven. Daar was bij Sandra geen sprake van. Waar ik wel achter kwam tijdens het advies was dat de producten van Sandra zich anders en beter gedroegen op mijn huid en dat ik sneller een mooier resultaat kreeg en ook hield de hele dag. Na wat thuis experimenteren met de make-up die ik nog had, kreeg ik het niet voor elkaar. Besloten om toch make-up aan te schaffen, geen moment spijt van gehad en vele complimenten gekregen. Naderhand nog een aantal keer contact gehad, fotootjes gestuurd en feedback op gekregen. Super service! Echt een aanrader! Je bent het waard!!!

– Tirza Kruithof-